Even voorstellen Coach Sanne 

Coach Sanne Baksteen Oud-Beijerland

Ik ben Sanne, 

Samen met mijn man, drie kinderen, twee honden, twee konijnen en een tiental schapen woon ik aan de rand van het mooie dorp Oud-Beijerland. Al vanaf jongs af aan ben ik tussen de dieren te vinden. Ik ging langs de deuren om honden uit de wijk op te halen, naast het uitlaten van honden verdiepte ik mij ook in het gedrag en trainen van dieren. Later ging ik werken in een dierenasiel en in een trimsalon. Op mijn twaalfde kreeg ik een Dalmatiër van 7 jaar. Dit was geen gemakkelijke hond, ik heb hem heel veel geleerd, maar ik heb ook heel veel van hem geleerd. Mijn interesse in het gedrag en welzijn van dieren is nooit weggegaan en tot op de dag van vandaag houd ik mij hiermee bezig.

Naast mijn werkzaamheden in en om het huis met de kinderen en dieren ben ik werkzaam op het Wellant College in Dordrecht (MBO). Ik ben dierdocent en dit houdt in dat ik studenten theoretische en praktische lessen geef over verschillende diersoorten.  Naast het lesgeven coach ik studenten tijdens hun opleiding op school en op hun stageplek. Onze hond Mellow is regelmatig op school te vinden in de klas tussen de leerlingen. Mellow kan op een hele mooie en natuurlijke manier een bijdrage leveren aan het lesgeven en de sfeer in de klas. Ik wilde mij graag verder verdiepen in het coachen samen met de hond (en ook andere dieren) en ben daarom de post-HBO opleiding Dog Assisted Coaching gaan doen bij Pets4Care. Daarna heb ik mijn kinderspecialisatie behaald en heb ik mij door middel van boeken en cursussen verder verdiept in angst en faalangst bij kinderen.

Sinds kort hebben we ook een hele vrolijke, energieke pup in huis genaamd Dapper. Dapper mag nu eerst heerlijk genieten van het pup zijn en wie weet kan ze over een tijdje Mellow helpen met zijn taak als coach-hond.

 


Even voorstellen 

 

Hond coach oud-beijerland

Ik ben Mellow, 

Co-coach Mellow is een tienjarig blij ei! Het is een kruising tussen een labrador en een poedel. Hij is leergierig en altijd in voor een leuk spelletje met iedereen. Naast actief bezig zijn houdt hij er ook van om rustig op een plekje te gaan liggen en dan het liefst dichtbij iemand. Hij is gevoelig en laat steeds weer op een bijzondere manier zien dat hij emoties aanvoelt van zowel kinderen als volwassenen.

coaching met hond oud-beijerland

Ik ben Dapper, 

Ik moet nog veel leren, maar mag eerst heerlijk genieten van het pup zijn. Ravotten met mijn vriendin Izzy op de dijk en kroelen met de kinderen hier in huis.  
Af en toe mag ik al even komen snuffelen in de praktijk, want ik ben dol op koekjes en samenwerken met mijn baas.